سرعت وردپرس در لوکال هاست همیشه برای کاربرانی که می خواهند سایت خود را با سیستم مدیریت محتوای وردپرس قبل از خرید هاست تست کنند بسیار مهم می باشد.
یکی از مشکلاتی که خیلی از کاربران هنگام استفاده از لوکال هاست با آن روبرو می شوند , سرعت پائین آن می باشد .
در این مقاله با چند ترفند ساده می توانید این مشکل را برطرف کنید پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید .
نصب وردپرس در لوکال هاست
افزایش سرعت وردپرس در لوکال هاست زمپ
اگر شما در ابتدای یادگیری طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوای وردپرس هستید و نمی خواهید هزینه های اضافی بابت هاست پرداخت کنید.
می توانید لوکال هاست زمپ را نصب و خیلی راحت از آن استفاده کنید و تمامی قالب ها و افزونه های وردپرس را تست کنید .
گاهی اوقات احتمال دارد برای اجرا و نمایش سایت فضای موجود کافی نباشد و برنامه با افت سرعت بسیار شدید و حتی با خطای کمبود حافظه مواجه شوید .
اما راه حل چیست ؟
ابتدا برنامه زمپ را اجرا کنید تا صفحه کنترل پنل برایتان نمایان شود. سپس مانند تصویر زیر بر روی دکمه Config کلیک و گزینه PHP(php.ini) را انتخاب کنید .
پنجره جدیدی با فرمت notpad برایتان باز می شود .با استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl+F عبارت memory-limit را جستجو کنید.سپس مانند تصویر زیر محدودیت حافظه را افزایش دهید .
بعد از انجام دادن تمامی مراحل یکبار لوکال هاست زمپ خود را در حالت stop قرار دهید و دوباره روی گزینه start کلیک کنید .
حالا کافیه محیط وردپرس خود را در یکبار تست کنید تا متوجه تغییرات شوید .
نکته : این روش در تمامی برنامه ها نظیر wamp هم یکسان می باشد و میتوانید به همین روش محدودیت حافظه را برطرف کنید.
پاکسازی افزونه ها و قالب های اضافه
یکی دیگر دلایلی که می تواند سرعت لوکال هاست را کاهش دهد . قالب ها و افزونه های اضافی بر روی وردپرس می باشند . در قسمت قالب ها می توانید تمامی قالب های اضافه به جز قالبی که روی وردپرس نصب می باشد را حذف کنید .
همچنین اگر به افزونه های غیر ضروری احتیاجی ندارید می توانید آنها را نیز حذف کنید .
مشکل در افزونه ها و قالب ها
اگر مشکل سرعت همچنان پابرجا بود می توانید افزونه های فعال را غیر فعال کنید و دوباره وردپرس خود را تست کنید اگر سرعت وردپرس بهتر شد , می بایست افزونه ها را یک به یک فعال و تست کنید .
همچنین اگر یک قالب جدیدی را نصب کردید و متوجه کندی وردپرس شدید . آن قالب را حذف و با یک قالب دیگر جایگزین کنید . چرا که بهینه نبودن یک پوسته نقش بسیار زیادی در سرعت وردپرس دارد .
کلام آخر
اگر مطمئن هستید مشکل از سیستم عامل و سرعت ویندوز شما نمی باشد و چنانچه تمامی مراحل بالا را انجام دادید و همچنان مشکل پابرجا بود می توانید ( از نرم افزارهای بهینه سازی سرعت ویندوز بر روی سیستم خود کمک بگیرید ).